Неслучайно Валентина Ферер е носителка на титлата Мис Аржентина за 2014

...
Неслучайно Валентина Ферер е носителка на титлата Мис Аржентина за 2014
Коментари Харесай

Когато Мис Аржентина решава да остане само по бикини сред снега

Неслучайно Валентина Ферер е носителка на купата " Мис Аржентина " за 2014 година И въпреки от извоюването на влиятелната да са минали съвсем 10 години, Валентина продължава да изумява с невероятната си физика.
 Илеана Маркес Педроса - тя е на 27 година, майка и учителка е, а също така е и новата Мис Венецуела
Историческото достижение на новата Мис Венецуела

Какво съумя да реализира за първи път хубавицата

Независимо дали става дума за професионални фотосесии, подиум или любителски фотоси, 30-годишният модел постоянно наподобява зашеметяващо. Дори и в този момент - прегръщайки празничния дух на декемврийските празници и хладното време, което се е настанило в доста елементи на Съединените щати - Валентина ни дава опция да се насладим на хубостта и сексапила ѝ.

Тя показа в профила си в Instagram няколко впечатляващи фрагмента, направени измежду снежните пейзажи на Аспен, Колорадо. На тях виждаме аржентинския модел единствено по нищожен в две елементи, с който театралничи смело пред обектива на камерата.

И въпреки всичко, колкото и смела да е Валентина във връзка с ниските температури, въпреки всичко е взела известни ограничения против тях - под формата на обемно палто, чифт ботуши и блестящо розова траперска шапка.

Изглежда, че визитата на Валентина в Колорадо е поради служебни задължения, които постоянно я водят до разнообразни елементи на света. И на всяко място, което посещава, запечатва моментите със фотоси, които с подготвеност споделя със своите над милион почитатели в обществените мрежи.
 Шейнис Алондра Паласиос Корнейо е новата Мис Вселена за 2023 година
Ето коя е новата Мис Вселена

На 23 година от Никарагуа

От 2017 година насам аржентинският модел е по отношение на колумбийския артист J Balvin. Двамата се срещат по време на фотосите на музикалния клип на изпълнителя " Sigo Extrañándote " и от този момент не стопират да прогласяват любовта си - чийто плод е дребният Рио, роден през 2021 година, споделят от Hola.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР